Ο.Ε.Κ.Ε.-ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 2018

News Πληροφορίες Πρόγραμμα Now! Offline πρόγραμμα (pdf) Conference Services Facebook

Πληροφορίες

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής:
3 & 4 Νοεμβρίου 2018
 
Τόπος διεξαγωγής:
Συνεδριακό Κέντρο NATURA, Λίμνη Πλαστήρα
 
Οργάνωση:
Οφθαλμολογική Εταιρεία Κεντρικής Ελλάδος
 
Ιστοσελίδα:
www.oeke.gr

  

Χαιρετισμός

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας απευθύνω πρόσκληση συμμετοχής στην ετήσια, επιστημονική εκδήλωση της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδας.

Με προσήλωση στην εμπεδωμένη, πλέον, παράδοση επιτυχών διοργανώσεων, καταρτίστηκε για ακόμη μία φορά ένα άρτιο επιστημονικό πρόγραμμα, που άπτεται σχεδόν του συνόλου του φάσματος της Οφθαλμολογίας.

Παράλληλα με τις επιστημονικές δράσεις, κατά τη διάρκεια της φετινής διημερίδας θα διεξαχθεί και η Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση της ΟΕΚΕ, με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της επομένης διετίας. Απευθύνουμε, συνεπώς, επιπρόσθετο κάλεσμα προς κάθε συνάδελφο για εποικοδομητική συμμετοχή στα εκλογικά δρώμενα της Εταιρείας.

Καταλήγοντας, θα ήταν ευχής έργον, να τιμήσετε με την ενεργό παρουσία σας τη συγκεκριμένη επιστημονική εκδήλωση, συμπαριστάμενοι εμπράκτως στο έργο της Οφθαλμολογικής μας Εταιρείας.

Με τιμή,

Δημήτριος Κ. Τσουρής
Πρόεδρος Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Πρόεδρος
Τσουρής Δημήτριος

Αντιπρόεδρος
Ανδρούδη Σοφία

Γενικός Γραμματέας
Μάνδαλος Αχιλλέας

Ειδικός Γραμματέας
Ντούζγος Θανάσης

Ταμίας
Δαστιρίδου Άννα

Μέλοι
Κουφάκης Δημήτριος
Παπαδάκου Μαρία

Γενικές Πληροφορίες

Τόπος Διεξαγωγής της Διημερίδας
Συνεδριακό Κέντρο NATURA, Λίμνη Πλαστήρα

Χρόνος Διεξαγωγής

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 : 09:00 – 17:05

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018: 09:00 – 14.15

 

Επίσημη Γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα της Διημερίδας είναι η Ελληνική.

Εγγραφές

 

Εγγραφή

Κόστος

 

*Ειδικευμένοι

50,00 €

 

Ειδικευόμενοι – Νοσηλευτές - Φοιτητές

ΔΩΡΕΑΝ

 

 

*Σημείωση για τα μέλη της Ο.Ε.Κ.Ε: Για τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας η τακτοποίηση της εγγραφής τους στη Διημερίδα, θα ανανεώνει ταυτόχρονα και τη συνδρομή τους.

 

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
Έντυπο Υλικό
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης  (θα δοθεί από την Γραμματεία μετά το πέρας της Διημερίδας)

Μόρια Σεμιναρίου

Χορηγούνται 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης της Διημερίδας.

 

Κονκάρδα

Με την παραλαβή του υλικού όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την ονομαστική τους κονκάρδα που θα φέρει ένα μοναδικό barcode. Οι κονκάρδες με το barcode θα πρέπει να σαρώνονται στο ειδικό μηχάνημα πριν από την είσοδο και κατά την έξοδο από τη συνεδριακή αίθουσα, για να καταγράφονται οι ώρες παρακολούθησης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΦ, είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος για την παραλαβή της Βεβαίωσης Παρακολούθησης.


Η επίδειξη της κονκάρδας θα είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της Διημερίδας (καθώς και η παράδοση της για την παραλαβή της Βεβαίωσης Παρακολούθησης).

- Οι κονκάρδες με το barcode είναι μοναδικές και δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

- Θα γίνει χορήγηση ανάλογου αριθμού μορίων, βάσει των ωρών συμμετοχής παρακολούθησης των εργασιών σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

- Στην καταμέτρηση των ωρών δεν προσμετρούνται οι Δορυφορικές Διαλέξεις και τα διαλείμματα.

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Οι μοριοδοτούμενες Βεβαιώσεις Παρακολούθησης θα δοθούν στους συμμετέχοντες από την Γραμματεία με το πέρας της Διημερίδας ΜΟΝΟ κατόπιν παράδοσης της κονκάρδας και του συμπληρωμένου Ερωτηματολογίου Αξιολόγησης.

 

Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν (ανώνυμα) και να παραδώσουν στη Γραμματεία με το πέρας της Διημερίδας, το σχετικό Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης.

 

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ/ TECHNICAL SUPPORT PERSONNEL

Όλοι οι ομιλητές παρακαλούνται να παραδώσουν το υλικό της παρουσίασής τους (σε Power Point με USB/CD/DVD) στη Τεχνική Γραμματεία, από την προηγούμενη ημέρα ή τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη της επιστημονικής ενότητας (προς επιβεβαίωση της λειτουργίας της ή/και προς επιδιόρθωση τεχνικών προβλημάτων).

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή καθώς επίσης και το Οργανωτικό-Συντονιστικό Γραφείο/Γραμματεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων και των συνοδών μελών. 

Πρόγραμμα Δορυφορικών Διαλέξεων

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

News

4/11/2018 - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ - ΟΜΙΛΙΕΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Το φωτογραφικό υλικό διατίθενται για αναμετάδοση ΕΔΩ


Μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις των Ομιλιών της Διημερίδας μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος σε μορφή PDF, δίπλα στο όνομα του Ομιλητή που έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για δημοσίευση

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κατεβάστε το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης ΕΔΩ

 

Για να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας είναι απαραίτητη η χρήση του bar code που αναφέρεται στη κονκάρδα σας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΦ, είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος για την παραλαβή της Βεβαίωσης Παρακολούθησης. Θα γίνει χορήγηση ανάλογου αριθμού μορίων, βάσει των ωρών συμμετοχής - παρακολούθησης των εργασιών σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.


 

Καιρός

Now