ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Πληροφορίες Πρόγραμμα Now!

Πληροφορίες

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Μαιευτική και Γυναικολογία «ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ», το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Παθολογία της Κύησης» και τη Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ στις 29 Μαϊου-1 Ιουνίου 2019.

Η ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας αποτελεί μία από τις ταχέως εξελισσόμενες ειδικότητες και ο σύγχρονος μαιευτήρας-γυναικολόγος θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς. Σκοπός του συνεδρίου αυτού είναι η εξοικείωση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αλλάζουν την καθημερινή πρακτική στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Στις 29 Μαϊου 2019 θα γίνει ένα σεμινάριο εισαγωγής στην υστεροσκόπηση, στο Αττικό Κτίριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Ι. Χατζηπαπάς, Β. Περγιαλιώτης, Δ. Ζυγούρης, Γλώσσα: Ελληνική).

Στις 30 Μαϊου 2019 θα γίνει το Course in Fetal Medicine for Experts and Beginners, στο ξενοδοχείο Caravel, στο οποίο θα διδάξουν καταξιωμένοι ειδικοί της Ιατρικής Εμβρύου από όλο τον κόσμο (Υπεύθυνος διοργάνωσης: Γ.Κ. Παπαϊωάννου, Γλώσσα: Αγγλική).

Στις 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου θα παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Caravel όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη Μαιευτική και Γυναικολογία, την Εμβρυομητρική Ιατρική, τη Γυναικολογική Ογκολογία, την Αναπαραγωγική Ιατρική, τη Γυναικολογική Ουρολογία, την Ενδοσκόπηση και τις Παθήσεις Μαστού.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες αυτού του Συνεδρίου, με την βεβαιότητα ότι κάθε χρόνο θα ερχόμαστε στο ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ για να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της ειδικότητάς μας.


Με τιμή,

Καθηγήτρια Σοφία Καλανταρίδου
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
ΑΤΤΙΚΟΡΑΜΑ 2019

Χώρος Διεξαγωγής- Congress Venue

Πληροφορίες Εγγραφής

Πληροφορίες Εγγραφής

Ειδικοί, Ειδικευόμενοι, Μεταπτυχιακοί φοιτητές

Κόστος εγγραφής 150,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ&

Η εγγραφή περιλαμβάνει:
Συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα (θεωρητικό πρόγραμμα)
Συμμετοχή στο Hands-on σεμινάριο στην υστεροσκόπηση (Αττικό Κτίριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών)
Συμμετοχή στο Προσυνεδριακό σεμινάριο Ιατρικής Εμβρύου (Ξενοδοχείο Divani Caravel)
Συμμετοχή στα Διαλείμματα καφέ και Ελαφρύ Γεύμα
Συνεδριακό Υλικό (έντυπο υλικό του συνεδρίου)
Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Νοσηλευτικό Προσωπικό, Μαίες, Προπτυχιακοί φοιτητές:

Κόστος εγγραφής Δωρεάν συμμετοχή 

Η εγγραφή περιλαμβάνει:
Συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα (θεωρητικό πρόγραμμα)
Πιστοποιητικό παρακολούθησης 

News

Καιρός

Now