14ο ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πληροφορίες Πρόγραμμα Now! Offline πρόγραμμα (pdf)

Πληροφορίες

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,
Εκπροσωπώντας την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 14o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιείται στις 28-30 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Όπως όλοι γνωρίζετε το Συνέδριο αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση της Καρδιολογίας στη Βόρεια Ελλάδα. Πρωταρχικός στόχος και του φετινού Συνεδρίου, όπως και των προηγούμενων, είναι η εκπαίδευση και επιμόρφωση όλων των καρδιολόγων, ειδικών και ειδικευομένων, στη σύγχρονη αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νόσων.
Για το λόγο αυτό η θεματολογία των στρογγυλών τραπεζιών αφορά τόσο πρακτικά κλινικά θέματα, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον κλινικό καρδιολόγο στην καθημερινή αντιμετώπιση των ασθενών, όσο και τις τελευταίες εξελίξεις σε πιο ειδικά θέματα. Επίσης, θα υπάρχουν διαλέξεις  σε διάφορα θέματα στις οποίες θα συνοψίζονται οι πρόοδοι που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.
Στα πλαίσια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και νοσηλευτική ημερίδα, η οποία, όπως και οι προηγούμενες, πιστεύουμε πως θα στεφθεί από επιτυχία, διότι συγκεντρώνει πλήθος από τους συνεργάτες μας νοσηλευτές, με ομιλίες και συζητήσεις σε θέματα που τους αφορούν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και η Οργανωτική Επιτροπή, θα ήθελαν για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουν τα μέλη αλλά και τους καρδιολόγους από όλη την Ελλάδα που μας τιμούν με την παρουσία τους, και ευελπιστούμε με τη μαζική τους προσέλευση να συμβάλλουν στην επιτυχία του συνεδρίου. Στη διοργάνωση του Συνεδρίου μέγιστη ήταν η συμβολή του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τους οποίους και δημόσια ευχαριστούμε.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τη βιομηχανία για την οικονομική στήριξη που προσφέρουν για την υλοποίηση του Συνεδρίου καθώς και την εταιρεία
Inventics για την πάντοτε άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Παράσχος Γκελερής
Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
τ. Πρόεδρος ΚΕΒΕ

Ιωάννης Κανονίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ
Πρόεδρος ΚΕΒΕ

News

Καιρός

Now