34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πληροφορίες Πρόγραμμα Live now! Facebook Twitter

News

Πληροφορίες

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο 34ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, που θα πραγματοποιηθεί 10– 12 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα.

Το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους επιστημονικούς θεσμούς στον ιατρικό χώρο και, αναμφισβήτητα, τη σημαντικότερη εκδήλωση στο χώρο της Καρδιολογίας στη χώρας μας.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των Πανελληνίων Καρδιολογικών Συνεδρίων είναι το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος, η μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Ξένων Ομιλητών, εγνωσμένου κύρους και επιστημονικής αξίας, καθώς επίσης και η υποβολή μεγάλου αριθμού ιδιαίτερα αξιόλογων περιλήψεων είτε ως ελεύθερες ανακοινώσεις είτε ως αναρτημένες ανακοινώσεις. Ενα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του φετινού συνεδρίου είναι η ιδιαίτερη έμφαση που δόθηκε στην παρουσίαση των ελεύθερων ανακοινώσεων από νέους ερευνητές με την ενσωμάτωση στην ίδια συνεδρία βραχείας διάλεξης από υψηλού επιπέδου επιστήμονα με αντικείμενο σχετικό με τη θεματολογία των ανακοινώσεων.

Στη διοργάνωση του Συνεδρίου μέγιστη ήταν η συμβολή του συνόλου των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τους οποίους και δημόσια ευχαριστώ. Ιδιαίτερα αξιέπαινη ήταν η συμμετοχή μεγάλου αριθμού Μελών της εταιρείας, που αγόγγυστα συμμετείχαν σε διάφορες Επιτροπές Κρίσεων.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τη φαρμακευτική/ιατροτεχνολογική βιομηχανία για την οικονομική στήριξη που προσφέρουν στην υλοποίηση του Συνεδρίου και τη συμβολή τους στο πρόγραμμα υποτροφιών Νέων Καρδιολόγων.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του τριήμερου Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου το οποίο αποτελεί και ένα πεδίο συνάντησης για όλους τους Έλληνες Καρδιολόγους με ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων σε όλο το φάσμα των καρδιαγγειακών παθήσεων. Η συμμετοχή καθενός από εσάς θα καθορίσει και το μέγεθος της επιτυχίας του συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ι.Ε. Καλλικάζαρος
Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Καιρός

Live now